Mám pro vás skvělý tip na sladký dip. Připravte si sladký kakaovo-medový dip k ovoci, který vás zaručeně překvapí svou jemností :). Kromě toho ho zvládnete připravit do 5 minut. Pojďme na to :).

dip k ovoci

Do dipu si můžete namáčet čerstvé ovoce jako jsou např. jahody, hroznové víno, banán či kiwi.

Výborně bude chutnat v létě, a to krásně vychlazený a servírovaný s oblíbeným ovocem. Je to jak se říká, hodně muziky za málo peněz a času. Tento chutný a rychlý dip tak nesmí chybět na žádném stole. Zamilují si ho nejenom dospělí, ale také děti. Využít ho tedy můžete jak na dětskou oslavu, tak i na piknik s přáteli.

Můj tip: Vyzkoušejte také domácí sušenky s černým kakaem a tvarohovým dipem!

Budete potřebovat:

  • smetanový sýr – např. Philadelphie
  • smetanu ke šlehání
  • med
  • kakao

Nezapomeňte:

  • oblíbené čerstvé ovoce

Na konci článku se v kartě receptu dozvíte přesné množství surovin, které budete potřebovat.

A jak na to?

Krok 1

V misce si vyšlehejte smetanový sýr (Philadelphii) se smetanou do hladka.

Můj tip: Dip můžete využít i jako pomazánku. Výborný je i na vece či toastu. Ozdobit jej můžete např. strouhaným kokosem či vašimi oblíbenými oříšky.

Krok 2

Postupně přidejte med a kakao. Vše pečlivě promíchejte do jemného krému. Dip dejte na pár minut do lednici odpočinout, aby se chutě krásně propojily.

Krok 3

Servírujte s čerstvým ovocem. Dip můžete ještě na ozdobu zlehka posypat troškou kakaa.

Sladký dip připravujte ideálně v den podávání.

Můj tip: Pokud nemáte k dispozici ovoce, nahraďte jej oblíbenými sušenkami – výborné jsou máslové, polomáčené či kakaové :).

S chutí do toho, půl je hotovo 🙂

SLADKÝ KAKAOVO-MEDOVÝ DIP K OVOCI

Mám pro vás skvělý tip na sladký dip. Připravte si sladký kakaovo-medový dip k ovoci, který vás zaručeně překvapí svou jemností :). Kromě toho ho zvládnete připravit do 5 minut. 
Příprava5 minutes
Čas celkem5 minutes
Množství: 1 miska

Ingredience

  • 125 g smetanového sýra (Philadelphia)
  • 100 ml smetany ke šlehání
  • 3 PL medu
  • 4 PL kakaa

Postup

  • V misce si vyšlehejte smetanový sýr (Philadelphii) se smetanou do hladka.
  • Postupně přidejte med a kakao. Vše pečlivě promíchejte do jemného krému. Dip dejte na pár minut do lednici odpočinout, aby se chutě krásně propojily.
  • Servírujte s čerstvým ovocem. Dip můžete ještě na ozdobu zlehka posypat troškou kakaa.
    Sladký dip připravujte ideálně v den podávání.

Moje tipy

  1. Dip můžete využít i jako pomazánku. Výborný je i na vece či toastu. Ozdobit jej můžete např. strouhaným kokosem či oblíbenými oříšky.
  2. Pokud nemáte k dispozici ovoce, nahraďte jej oblíbenými sušenkami – výborné jsou máslové, polomáčené či kakaové :).

Vyzkoušeli jste tento recept? Dejte mi vědět, jak vám chutnal. Také budu ráda za ohodnocení níže v komentářích. Pokud se vám mé recepty líbí, můžete mně také sledovat na Instagramu nebo Pinterestu či se přihlásit k odběru newsletteru.


Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Recipe Rating